Nieuws

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Download hieronder de hygiëneregels.

RIVM hygiëneregels


Eindelijk! Zeeuwse Mosselen!

We zijn weer open en wat zijn we blij met uw komst weer na een lange periode van Coronasluiting.

Er is nog meer goed nieuws!

Vanaf dinsdag 6 juli 2021 start het Zeeuwse Mosselseizoen met de overheerlijke zilte Zeeuwse Bodemcultuur Mosselen, wij serveren zoals u gewend bent, alleen de beste kwaliteit Mosselen met verse frietjes of mosselbrood met  sausjes en natuurlijk á volonté!!!

Heel graag tot ziens, gelieve tijdig te reserveren


Lieve Gasten, wij hebben goed Nieuws voor U; vanaf 5 juni aanstaande mogen wij onze deuren weer voor U open zetten, na deze voor ons allemaal zware periode van verplichte sluiting vanwege de Corona pandemie, hopen wij U weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen en te laten genieten van onze welbekende heerlijke verse Zeeuwse Mosselen of vele andere gerechten op onze uitgebreide Menu kaart.

Vanzelfsprekend houden wij ons aan alle veiligheids- en hygiëne voorschriften om U en onze Medewerkers zo goed mogelijk te beschermen en U met de familie of vrienden weer een vanouds gezellige middag of avond te laten beleven, wij zijn er klaar voor en kijken uit naar uw komst..

Graag tijdig reserveren, alvast bedankt en heel graag tot ziens!

Leo & Andrea en Medewerkers


Start zeeuws mosselseizoen 2021


Vanaf 5 juni serveren wij “de Zeeuwse hangcultuur mosselen”.
Een heerlijk en uniek Zeeuws product met een eigen specifieke smaak en natuurlijk á volonté, zoveel u lust!


Graag tot ziens,
Leo & Andrea en medewerkers


Onze Mosselen zijn nog steeds van Topkwaliteit, “ Mosselen kunnen het hele jaar door worden gegeten” ! ​


Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkend Kok in full time dienstverband.


Restaurant Place du Marché is op zoek naar personeel voor in de weekenden en vakanties, voor de keuken, afwas, bediening en bar.

Mosselen

“Mosselen kunnen altijd”

Het internationaal bekende Mosseldorp Philippine, stond aan de oorsprong en het ontstaan van de Mosselcultuur.

Vroeger werden hier de Mosselen in de haven van Philippine geknipt en in zakken gedaan om zo vervoerd te kunnen worden naar België en Frankrijk voor consumptie.

Dit transport ging per paard en wagen, tram of trein.

Tegenwoordig worden de allerbeste kwaliteit Mosselen dagelijks vanuit Yerseke met vrachtwagens aangevoerd.

Van heinde en ver komt men hier van deze heerlijke  Mosselen genieten.

Wij, restaurant Place du Marché serveert ze met verse frietjes, mosterdsaus en mayonaise en natuurlijk zoveel U lust!

Ook in de winter kunt U genieten van onze Zeeuwse Mosselen, het mosselseizoen loopt van juli tot april.

Vanaf half juni starten wij met de hangcultuur Mosselen en half juli met de Zeeuwse bodemcultuur,  dus Mosselen daar kunt U altijd van genieten!