Nieuws

Wij zijn ook op 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag doorlopend open ook voor Mosselen of á la carte te eten, graag tijdig reserveren. Gesloten op Kerstavond 24/12/19 en Oudjaar 31/12/19. Bekijk het Kerst- en eindejaarmenu


Het wild seizoen is begonnen wij serveren onze wildsuggesties vanaf 2 november 2019. Bekijk wildsuggesties


Ook op 1 november en 11 november doorlopend open en serveren wij natuurlijk volop de beste mosselen á volonté!


Vrijdag 28 juni start Zeeuwse bodemcultuurmosselen!


Start zeeuws mosselseizoen 2019


Vanaf 27 mei serveren wij “de Zeeuwse hangcultuur mosselen”.
Een heerlijk en uniek Zeeuws product met een eigen specifieke smaak en natuurlijk á volonté, zoveel u lust!


Graag tot ziens,
Leo & Andrea en medewerkers


Onze Mosselen zijn nog steeds van Topkwaliteit, “ Mosselen kunnen het hele jaar door worden gegeten” ! ​


Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkend Kok in full time dienstverband.


Restaurant Place du Marché is op zoek naar personeel voor in de weekenden en vakanties, voor de keuken, afwas, bediening en bar.

Mosselen

“Mosselen kunnen altijd”

Het internationaal bekende Mosseldorp Philippine, stond aan de oorsprong en het ontstaan van de Mosselcultuur.

Vroeger werden hier de Mosselen in de haven van Philippine geknipt en in zakken gedaan om zo vervoerd te kunnen worden naar België en Frankrijk voor consumptie.

Dit transport ging per paard en wagen, tram of trein.

Tegenwoordig worden de allerbeste kwaliteit Mosselen dagelijks vanuit Yerseke met vrachtwagens aangevoerd.

Van heinde en ver komt men hier van deze heerlijke  Mosselen genieten.

Wij, restaurant Place du Marché serveert ze met verse frietjes, mosterdsaus en mayonaise en natuurlijk zoveel U lust!

Ook in de winter kunt U genieten van onze Zeeuwse Mosselen, het mosselseizoen loopt van juli tot april.

Vanaf half juni starten wij met de hangcultuur Mosselen en half juli met de Zeeuwse bodemcultuur,  dus Mosselen daar kunt U altijd van genieten!