Nieuws

 

Benieuwd naar ons Kerst en Eindjaarsmenu?

Bekijk het menu


Donderdag 1 november 2018 doorlopend open.


We zijn 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag doorlopend geopend. Ook voor á la carte. Op Oudjaarsdag zijn we gesloten. Graag tijdig reserveren.


Vanaf zaterdag 27 oktober serveren wij weer diverse wildgerechten

Bekijk het Wildmenu


Op donderdag 10 mei Hemelvaartsdag zijn wij ook doorlopend open en serveren wij volop Mosselen


De asperges komen er weer aan, we starten hiermee vanaf Pasen

Bekijk aspergegerechten


OOK ZO’N ZIN IN MOSSELEN? VANAF 23 JUNI SERVEREN WIJ WEER DE ECHTE ZEEUWSE BODEMCULTUUR MOSSELEN VAN DE ALLERBESTE KWALITEIT!​


Onze Mosselen zijn nog steeds van Topkwaliteit, “ Mosselen kunnen het hele jaar door worden gegeten” ! ​


Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkend Kok in full time dienstverband.


Restaurant Place du Marché is op zoek naar personeel voor in de weekenden en vakanties, voor de keuken, afwas, bediening en bar.

Mosselen

“Mosselen kunnen altijd”

Het internationaal bekende Mosseldorp Philippine, stond aan de oorsprong en het ontstaan van de Mosselcultuur.

Vroeger werden hier de Mosselen in de haven van Philippine geknipt en in zakken gedaan om zo vervoerd te kunnen worden naar België en Frankrijk voor consumptie.

Dit transport ging per paard en wagen, tram of trein.

Tegenwoordig worden de allerbeste kwaliteit Mosselen dagelijks vanuit Yerseke met vrachtwagens aangevoerd.

Van heinde en ver komt men hier van deze heerlijke  Mosselen genieten.

Wij, restaurant Place du Marché serveert ze met verse frietjes, mosterdsaus en mayonaise en natuurlijk zoveel U lust!

Ook in de winter kunt U genieten van onze Zeeuwse Mosselen, het mosselseizoen loopt van juli tot april.

Vanaf half juni starten wij met de hangcultuur Mosselen en half juli met de Zeeuwse bodemcultuur,  dus Mosselen daar kunt U altijd van genieten!