Nieuws

Terug van weggeweest: ze staan weer op onze Menukaart door grote vraag van onze Gasten de bekende overheerlijke Zeeuwse Mosselen met Provençaalse saus verse frietjes en sausjes

Ook de Zeeuwse Oesters staan weer terug op onze Menukaart

Weet U al dat er bijna het hele jaar door Mosselen gegeten kunnen worden, van alleen de beste kwaliteit en natuurlijk á volonté (zoveel U lust) wij serveren ze met een glimlach, met een warm welkom en in een mooi en gezellig kader

Aangepaste Openingstijden en Verlofperiode december 2022

Vrijdag 2 december: open

Zaterdag 3 december: open

Zondag 4 december: open

Verlof periode vanaf maandag 5 december t/m 20 december

Woensdag 21 december: open

Donderdag 22 december: open

Vrijdag 23 december: open

24 en 25 december: gesloten

Maandag 26 december: 2e Kerstdag doorlopend open voor á la carte en natuurlijk serveren wij ook Mosselen

Dinsdag 27 december: open

Woensdag 28 december: open

Donderdag 29 december: gesloten

Vrijdag 30 december: gesloten

Zaterdag 31 december: gesloten

Zondag 1 januari 2023: Nieuwjaarsdag open vanaf 17.00uur voor á la carte en natuurlijk serveren wij ook Mosselen

Van Januari tot Juni 2023 zijn onze Sluitingsdagen: Woensdag en Donderdag

Van Juni tot 12 November 2023 is onze Sluitingsdag alleen de Donderdag

Graag tijdig reserveren

Wij wensen U alvast mooie  Feestdagen en alle goeds toe voor 2023

Graag tot ziens

Leo en Andrea en het gehele Team


Wij serveren het hele jaar door Mosselen van alleen de beste kwaliteit en á volonté

Leo & Andrea en ons gehele Team

 

 

Restaurant

Ons mooie, warm aangeklede restaurant met gezellige open haard, is ruim opgezet en biedt plaats aan 100 gasten.

Aan de lange bar kunt U borrelen met uw gezelschap of lekker samen van Uw aperitief genieten.

Bij ons kunt U ook terecht voor personeels- of familiefeesten, verenigingen of bus gezelschappen, wij stellen graag in overleg met U een Keuze menu samen vanaf € 30,= p.p.

Ook voor een luxe Plateau “Fruits de Mer” bent U bij ons aan het juiste adres, wel even van te voren reserveren.