Nieuws


De Herfst is begonnen we gaan de haard weer aansteken de kaarsjes branden al volop, wij serveren het hele jaar door Mosselen van de beste kwaliteit á volonté en daarnaast de maanden oktober, november, december ook fijne Wildgerechten met aangepaste wijnen indien U wenst.

Bekijk menu


Wij zijn ook doorlopend open op 2e Kerstdag 26 december


OOK ZO'N ZIN IN MOSSELEN?
Start Zeeuws Mosselseizoen 2025-2026
Wij serveren weer volop Zeeuwse bodemcultuur mosselen van de beste kwaliteit zoals u van ons gewend bent, mooi van formaat en vol van smaak, wij serveren ze met een glimlach en natuurlijk á volonté!

Gelieve tijdig te reserveren!


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Mosselen

“Mosselen kunnen altijd”

Het internationaal bekende Mosseldorp Philippine, stond aan de oorsprong en het ontstaan van de Mosselcultuur.

Vroeger werden hier de Mosselen in de haven van Philippine geknipt en in zakken gedaan om zo vervoerd te kunnen worden naar België en Frankrijk voor consumptie.

Dit transport ging per paard en wagen, tram of trein.

Tegenwoordig worden de allerbeste kwaliteit Mosselen dagelijks vanuit Yerseke met vrachtwagens aangevoerd.

Van heinde en ver komt men hier van deze heerlijke  Mosselen genieten.

Wij, restaurant Place du Marché serveert ze met verse frietjes, mosterdsaus en mayonaise en natuurlijk zoveel U lust!

Ook in de winter kunt U genieten van onze Zeeuwse Mosselen, het mosselseizoen loopt van juli tot april.

Vanaf half juni starten wij met de hangcultuur Mosselen en half juli met de Zeeuwse bodemcultuur,  dus Mosselen daar kunt U altijd van genieten!