Wildgerechten
VOORGERECHTEN
| Pastrami van Wild Zwijn (Ham), vijgen, rode biet | € 14,50 |
| Warme Duivenborst , pompoen, beukenzwam, appelstroop | € 16,50 |
| Wild paté, rode ui, zoetzure beukenzwam, brioche | € 13,50 |
SOEP
| Heldere Wildbouillion met paddenstoelen en gekonfijte eend | € 9,50 |
HOOFDGERECHTEN
| Hertenkalf rack, rode kool, puree met spruitjes, cranberries | € 32,50 |
| Fazant filet, zuurkoolstampot, stoofpeer, romige saus van sinaasappel | € 28,50 |
| Ree filet, pastinaak, paddenstoelen, gratin, jus van rode wijn | € 33,50 |
NAGERECHTEN
| Panna Cotta, speculaas, karamel, vanille ijs | € 9,50 |
| Stoofpeer, sorbet, amandel, rode wijnsaus | € 9,50 |
| Clafoutis met kersen, roomijs | € 9,50 |


