Nieuws

14 februari is het weer Valentijn

Bekijk menu


Wij serveren het hele jaar door Mosselen van alleen de beste kwaliteit en á volonté

Leo & Andrea en ons gehele Team

 

 

Wildgerechten

VOORGERECHTEN

Pastrami van Wild Zwijn (Ham), vijgen, rode biet € 14,50
Warme Duivenborst , pompoen, beukenzwam, appelstroop € 16,50
Wild paté, rode ui, zoetzure beukenzwam, brioche € 13,50


SOEP

Heldere Wildbouillion met paddenstoelen en gekonfijte eend € 9,50


HOOFDGERECHTEN

Hertenkalf rack, rode kool, puree met spruitjes, cranberries € 32,50
Fazant filet, zuurkoolstampot, stoofpeer, romige saus van sinaasappel € 28,50
Ree filet, pastinaak, paddenstoelen, gratin, jus van rode wijn                                          € 33,50

 

NAGERECHTEN

Panna Cotta, speculaas, karamel, vanille ijs € 9,50
Stoofpeer, sorbet, amandel, rode wijnsaus € 9,50
Clafoutis met  kersen, roomijs € 9,50