Nieuws

Start zeeuws mosselseizoen 2024/2025
Wij starten vanaf vrijdag 21 juni  met de welbekende en overheerlijke zeeuwse bodemcultuur mosselen, wij serveren ze op verschillende wijzen, met een glimlach en á volonté!
Gelieve tijdig te reserveren.



Extra open
Wij zijn doorlopend extra open op:
Donderdag 25 juli
Woensdag 14 augustus
Donderdag 15 augustus.



Wij serveren het hele jaar door Zeeuwse Mosselen van de beste kwaliteit. Graag tijdig reserveren. Wij kijken uit naar uw komst,

Leo en andrea en ons top team


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Wildgerechten

VOORGERECHTEN

Pastrami van Wild Zwijn (Ham), vijgen, rode biet € 14,50
Warme Duivenborst , pompoen, beukenzwam, appelstroop € 16,50
Wild paté, rode ui, zoetzure beukenzwam, brioche € 13,50


SOEP

Heldere Wildbouillion met paddenstoelen en gekonfijte eend € 9,50


HOOFDGERECHTEN

Hertenkalf rack, rode kool, puree met spruitjes, cranberries € 32,50
Fazant filet, zuurkoolstampot, stoofpeer, romige saus van sinaasappel € 28,50
Ree filet, pastinaak, paddenstoelen, gratin, jus van rode wijn                                          € 33,50

 

NAGERECHTEN

Panna Cotta, speculaas, karamel, vanille ijs € 9,50
Stoofpeer, sorbet, amandel, rode wijnsaus € 9,50
Clafoutis met  kersen, roomijs € 9,50