Nieuws

Bekijk het Nieuwjaarsmenu


Wij serveren het hele jaar door onze welbekende overheerlijke Zeeuwse Mosselen van alleen de allerbeste kwaliteit en daarnaast hebben wij in de maanden november en december ook fijne Wildgerechten in ons Wildmenu staan. Bekijk Wildmenu
De haard en kaarsjes branden, wij kijken uit naar Uw komst, tot ziens bij Leo & Andrea en medewerkers


Start zeeuws mosselseizoen 2024/2025
Wij starten vanaf vrijdag 21 juni  met de welbekende en overheerlijke zeeuwse bodemcultuur mosselen, wij serveren ze op verschillende wijzen, met een glimlach en á volonté!
Gelieve tijdig te reserveren.


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Wildgerechten

VOORGERECHTEN

Pastrami van Wild Zwijn (Ham), vijgen, rode biet € 14,50
Warme Duivenborst , pompoen, beukenzwam, appelstroop € 16,50
Wild paté, rode ui, zoetzure beukenzwam, brioche € 13,50


SOEP

Heldere Wildbouillion met paddenstoelen en gekonfijte eend € 9,50


HOOFDGERECHTEN

Hertenkalf rack, rode kool, puree met spruitjes, cranberries € 32,50
Fazant filet, zuurkoolstampot, stoofpeer, romige saus van sinaasappel € 28,50
Ree filet, pastinaak, paddenstoelen, gratin, jus van rode wijn                                          € 33,50

 

NAGERECHTEN

Panna Cotta, speculaas, karamel, vanille ijs € 9,50
Stoofpeer, sorbet, amandel, rode wijnsaus € 9,50
Clafoutis met  kersen, roomijs € 9,50