Nieuws

Start zeeuws mosselseizoen 2024/2025
 
Wij starten vanaf aanstaande  vrijdag 21 juni  met de welbekende en overheerlijke zeeuwse bodemcultuur mosselen, wij serveren ze op verschillende wijzen, met een glimlach en á volonté!
 
Gelieve tijdig te reserveren
 
Wij zijn ook doorlopend extra open op:
 
Woensdag 14 augustus
Donderdag 15 augustus
 
We kijken uit naar uw komst
 
Leo en andrea en ons top team


Speciaal moederdagmenu op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei

Bekijk menu


Komende Feestdagen open:

  • Koningsdag 27 april doorlopend open
  • Woensdag 1 mei doorlopend open
  • Zondag 19 mei 1e Pinksteren doorlopend open
  • Maandag 20 mei 2e Pinksteren doorlopend open

Wij serveren het hele jaar door Zeeuwse Mosselen van de beste kwaliteit

Graag tijdig reserveren

Wij kijken uit naar Uw komst


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Wildgerechten

VOORGERECHTEN

Pastrami van Wild Zwijn (Ham), vijgen, rode biet € 14,50
Warme Duivenborst , pompoen, beukenzwam, appelstroop € 16,50
Wild paté, rode ui, zoetzure beukenzwam, brioche € 13,50


SOEP

Heldere Wildbouillion met paddenstoelen en gekonfijte eend € 9,50


HOOFDGERECHTEN

Hertenkalf rack, rode kool, puree met spruitjes, cranberries € 32,50
Fazant filet, zuurkoolstampot, stoofpeer, romige saus van sinaasappel € 28,50
Ree filet, pastinaak, paddenstoelen, gratin, jus van rode wijn                                          € 33,50

 

NAGERECHTEN

Panna Cotta, speculaas, karamel, vanille ijs € 9,50
Stoofpeer, sorbet, amandel, rode wijnsaus € 9,50
Clafoutis met  kersen, roomijs € 9,50