Nieuws


START ZEEUWSE HANGCULTUUR MOSSELEN OP 23 MEI ‘25,
WIJ SERVEREN ZE MET EEN GLIMLACH EN NATUURLIJK Á VOLONTÉ GRAAG TIJDIG RESERVEREN, WIJ KIJKEN UIT NAAR UW KOMST, LEO & ANDREA EN MEDEWERKERS



HEMELVAARTSDAG 29 mei doorlopend OPEN


Bekijk het Aspergemenu


Wij zijn ook open op:

Donderdag 1 mei

Wij serveren dan naast onze Zeeuwse mosselen ook volop asperges uit de streek.
Gelieve tijdig te reserveren.
Graag tot ziens,
Leo & Andrea en medewerkers


Bekijk het Krokusmenu


Bekijk het Nieuwjaarsmenu


Wij serveren het hele jaar door onze welbekende overheerlijke Zeeuwse Mosselen van alleen de allerbeste kwaliteit en daarnaast hebben wij in de maanden november en december ook fijne Wildgerechten in ons Wildmenu staan. Bekijk Wildmenu
De haard en kaarsjes branden, wij kijken uit naar Uw komst, tot ziens bij Leo & Andrea en medewerkers


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Keuze menu

 

LUXE VISPLATEAU
variatie van diverse vissoorten, koud geserveerd met whisky cocktailsaus
of

GEBAKKEN ZEEUWSE MOSSELEN OP INDIASE WIJZE
met curry en kokos
of

ZACHT ROMIGE WITLOFSOEP
met julienne gesneden ham



MALSE ENTRECOTE IN DE PAN GEBAKKEN
peperroomsaus, salade, aardappelgratin
of
 

ZEEUWSE GEKOOKTE MOSSELEN OP PHILIPPIENSE WIJZE
sausjes en verse frietjes
of

KABELJAUWHAAS IN KNOFLOOKROOMSAUS MET SCAMPI’S
aardappelkroketjes en zomergroentjes

 


AARDBEIEN ROMANOFF
meringue verse aardbeien slagroom en sinaasappellikeur
of
 

TRIO VAN SORBET IJS
mango citroen framboos
of

VANILLE ROOMIJS MET ADVOKAAT EN SLAGROOM
chocosnippers



€ 52,50 p.p.

In onze menu's kan niet worden afgeweken