Nieuws


EXTRA OPEN IN JULI
Woensdag 23/7
Donderdag 24/7

Gelieve tijdig te reserveren!


OOK ZO'N ZIN IN MOSSELEN?
Start Zeeuws Mosselseizoen 2025-2026
Wij serveren weer volop Zeeuwse bodemcultuur mosselen van de beste kwaliteit zoals u van ons gewend bent, mooi van formaat en vol van smaak, wij serveren ze met een glimlach en natuurlijk á volonté!

Gelieve tijdig te reserveren!



HEMELVAARTSDAG 29 mei doorlopend OPEN


Bekijk het Aspergemenu


Wij zijn ook open op:

Donderdag 1 mei

Wij serveren dan naast onze Zeeuwse mosselen ook volop asperges uit de streek.
Gelieve tijdig te reserveren.
Graag tot ziens,
Leo & Andrea en medewerkers


Bekijk het Krokusmenu


Bekijk het Nieuwjaarsmenu


Wij serveren het hele jaar door onze welbekende overheerlijke Zeeuwse Mosselen van alleen de allerbeste kwaliteit en daarnaast hebben wij in de maanden november en december ook fijne Wildgerechten in ons Wildmenu staan. Bekijk Wildmenu
De haard en kaarsjes branden, wij kijken uit naar Uw komst, tot ziens bij Leo & Andrea en medewerkers


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Keuze menu

 

Gebakken Zeeuwse mosselen met Toscaanse tomatensaus
of
Vlaamse garnaalkroketten met garnaaltjes en cocktailsaus
of
Meloen met Parmaham, balsamicostroop en fris zomerslaatje
 


Mosselen op Philippiense wijze (natuur)
Dit is ook mogelijk met een van onze heerlijke sauzen of bereidingen voor een suppl. +€2.50
of
Tagliata steak 230gr. met mediterraanse salade
rucola pittenmix sud en sol tomaatjes en balsamicostroop
of
Tonijn steak van de plancha 36.50
soja sesam zomergroentjes verse frietjes


Chocolade taartje met vanille roomijs en slagroom
of
Verfrissende citroen sorbet met Limoncello
of
Tiramisu van aardbeien, bitterkoekjes en amaretto



€ 56,00 p.p.

van onze menu’s kan niet worden afgeweken,
gerechten ook los mogelijk