Nieuws

OOK OP 1 NOVEMBER EN 11 NOVEMBER DOORLOPEND OPEN EN SERVEREN WIJ NATUURLIJK VOLOP DE BESTE MOSSELEN Á VOLONTÉ!


VRIJDAG 28 JUNI START ZEEUWSE BODEMCULTUURMOSSELEN!


Start zeeuws mosselseizoen 2019


Vanaf 27 mei serveren wij “de Zeeuwse hangcultuur mosselen”.
Een heerlijk en uniek Zeeuws product met een eigen specifieke smaak en natuurlijk á volonté, zoveel u lust!


Graag tot ziens,
Leo & Andrea en medewerkers


Onze Mosselen zijn nog steeds van Topkwaliteit, “ Mosselen kunnen het hele jaar door worden gegeten” ! ​


Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkend Kok in full time dienstverband.


Restaurant Place du Marché is op zoek naar personeel voor in de weekenden en vakanties, voor de keuken, afwas, bediening en bar.

Keuze menu

Klassieke Garnalen cocktail

of

Tomatensoep met balletjes

of 

Scampi’s met kruidenboter uit de oven

**********

Ribeye met kruidenboter en sla

of 

Gekookte Zeeuwse Mosselen

of 

Gebakken Kabeljauwhaas in prei roomsaus met puree

**********

Chocolademousse met slagroom

of 

Crème Brûlée

of

Dame Blanche met warme chocoladesaus

€ 45,- p.p.

 

Van dit menu kan niet worden afgeweken