Nieuws

Speciaal moederdagmenu op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei

Bekijk menu


Komende Feestdagen open:

  • Koningsdag 27 april doorlopend open
  • Woensdag 1 mei doorlopend open
  • Zondag 19 mei 1e Pinksteren doorlopend open
  • Maandag 20 mei 2e Pinksteren doorlopend open

Wij serveren het hele jaar door Zeeuwse Mosselen van de beste kwaliteit en van april tot 22 juni serveren wij ook verse Asperges uit de streek

Graag tijdig reserveren

Wij kijken uit naar Uw komst


Vanaf Pasen serveren wij naast onze Zeeuwse Mosselen ook weer onze Klassieke Aspergegerechten

Bekijk menu


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie


Bekijk via onderstaande knop onze laatste nieuwsbrief "Ook zo'n zin in Mosselen?"

Klik hier


EXTRA open in december:

Woensdag 27 december 2023 doorlopend open
Donderdag 28 december 2023 doorlopend open
- - - -

Lieve Gasten van Restaurant Place du Marché Philippine,

Vanaf maandag 3 juli zijn ze er weer de enige echte heerlijke Zeeuwse Bodemcultuur Mosselen, wij serveren ze zoals altijd met een glimlach en á volonté!

Terug van weggeweest: Op onze vernieuwde Menukaart staat vanaf 30 juni voor de liefhebbers ook weer gebakken jonge Tarbot

Gelieve tijdig te reserveren en graag tot ziens
 

Feestdagen:

11 november doorlopend open
2e Kerstdag 26 december doorlopend open

Verlof 2023: 
Vanaf 22 november tot 1 december
 

Leo & Andrea en medewerkers


 

Keuze menu


Luxe garnalencocktail
Hollandse garnalen met een huisgemaakte cocktailsaus
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
Geserveerd met pijnboompitten rucola en zongedroogde tomaat
of
Scampi’s uit de oven in de lookboter

••••••

Mosselen op Philippiense wijze (natuur)
Gekookte Zeeuwse mosselen

of
Zalmfilet met dillesaus
op de huid gebakken en seizoensgroenten
of
Tournedos in eigen braadjus
Geserveerd met verse seizoensgroenten suppl. + € 4.00

••••••


Dame blanche
Met warme Callebaut chocoladesaus en slagroom

of
Callebaut chocolademousse
met warme Callebaut chocoladesaus en slagroom

of
Crème brûlée
Afgebrand met een krokant suiker laagje 

€ 53,50 p.p.

 

Van dit menu kan niet worden afgeweken