Nieuws

Terug van weggeweest: ze staan weer op onze Menukaart door grote vraag van onze Gasten de bekende overheerlijke Zeeuwse Mosselen met Provençaalse saus verse frietjes en sausjes

Ook de Zeeuwse Oesters staan weer terug op onze Menukaart

Weet U al dat er bijna het hele jaar door Mosselen gegeten kunnen worden, van alleen de beste kwaliteit en natuurlijk á volonté (zoveel U lust) wij serveren ze met een glimlach, met een warm welkom en in een mooi en gezellig kader

Aangepaste Openingstijden en Verlofperiode december 2022

Vrijdag 2 december: open

Zaterdag 3 december: open

Zondag 4 december: open

Verlof periode vanaf maandag 5 december t/m 20 december

Woensdag 21 december: open

Donderdag 22 december: open

Vrijdag 23 december: open

24 en 25 december: gesloten

Maandag 26 december: 2e Kerstdag doorlopend open voor á la carte en natuurlijk serveren wij ook Mosselen

Dinsdag 27 december: open

Woensdag 28 december: open

Donderdag 29 december: gesloten

Vrijdag 30 december: gesloten

Zaterdag 31 december: gesloten

Zondag 1 januari 2023: Nieuwjaarsdag open vanaf 17.00uur voor á la carte en natuurlijk serveren wij ook Mosselen

Van Januari tot Juni 2023 zijn onze Sluitingsdagen: Woensdag en Donderdag

Van Juni tot 12 November 2023 is onze Sluitingsdag alleen de Donderdag

Graag tijdig reserveren

Wij wensen U alvast mooie  Feestdagen en alle goeds toe voor 2023

Graag tot ziens

Leo en Andrea en het gehele Team


Wij serveren het hele jaar door Mosselen van alleen de beste kwaliteit en á volonté

Leo & Andrea en ons gehele Team

 

 

Keuze menu


Luxe garnalencocktail
Hollandse garnalen met een huisgemaakte cocktailsaus
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
Geserveerd met pijnboompitten rucola en zongedroogde tomaat
of
Gamba’s in de look
Geserveerd met een frisse salade

of
Soep van de dag
Een variërende verse soep

••••••

Mosselen op Philippiense wijze (natuur)
Gekookte Zeeuwse mosselen

of
Varkenshaas met champignonroomsaus
Geserveerd met verse seizoen groente

of
Gebakken scampi’s
Met een romige Diaboliquesaus
of
Tournedos in de braadjus
Geserveerd met verse seizoensgroenten suppl. + € 4.00

••••••


Dame blanche
Met warme Callebaut chocoladesaus

of
Coupe Amareno
Roomijs met warme kersen en slagroom

of
Callebaut chocolademousse
Met donkere chocolademousse en een witte chocolade crumble

of
Crème brûlée
Afgebrand met een krokant suiker laagje 

€ 52,50 p.p.

 

Van dit menu kan niet worden afgeweken