Nieuws


De Herfst is begonnen we gaan de haard weer aansteken de kaarsjes branden al volop, wij serveren het hele jaar door Mosselen van de beste kwaliteit á volonté en daarnaast de maanden oktober, november, december ook fijne Wildgerechten met aangepaste wijnen indien U wenst.

Bekijk menu


Wij zijn ook doorlopend open op 2e Kerstdag 26 december


OOK ZO'N ZIN IN MOSSELEN?
Start Zeeuws Mosselseizoen 2025-2026
Wij serveren weer volop Zeeuwse bodemcultuur mosselen van de beste kwaliteit zoals u van ons gewend bent, mooi van formaat en vol van smaak, wij serveren ze met een glimlach en natuurlijk á volonté!

Gelieve tijdig te reserveren!


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Keuze menu herfst 2025

 

Herfstige paddenstoelensoep
met een vleugje tijm

of

Wild combinatie
wild paté, wild ham, uienchutney en cranberrie.

of

Luxe visplateau
gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte makreel, scampi, slaatje


Zacht gebakken hertenbiefstuk
met fijne wildjus, stoofpeer, zuurkoolstamp, amandelkroketjes

of

Wildstoverij van reebout, haas en wild zwijn
winters garnituur met amandelkroketjes

of

Gebakken tarbot
fijne groentenmix, tartaarsaus, frietjes

of

Krokante kalfszwezerik
met rode portsaus, winters garnituur en amandelkroketjes


Belgische wafel met warme amarenakersen
vanille roomijs en slagroom

of

Chocolade fantasie
chocoladetaartje, chocoladeijs, chocomousse, slagroom

of

Huisgemaakte appelcrumble
kaneel, rood fruit, slagroom

 

€ 58,00 p.p.

Vraag ook naar onze aangepaste wijnen bij de wildgerechten