Nieuws

Start zeeuws mosselseizoen 2024/2025
Wij starten vanaf vrijdag 21 juni  met de welbekende en overheerlijke zeeuwse bodemcultuur mosselen, wij serveren ze op verschillende wijzen, met een glimlach en á volonté!
Gelieve tijdig te reserveren.



Extra open
Wij zijn doorlopend extra open op:
Donderdag 25 juli
Woensdag 14 augustus
Donderdag 15 augustus.



Wij serveren het hele jaar door Zeeuwse Mosselen van de beste kwaliteit. Graag tijdig reserveren. Wij kijken uit naar uw komst,

Leo en andrea en ons top team


Wij zoeken per 1 februari 2024 een vakkundige en gepassioneerde zelfstandig werkend kok

Meer informatie

 

Keuze menu


Klassieke garnalencocktail
Hollandse garnalen, sla, tomaat, ei, verse mayonaise en citroen

of

Vitello tonnato van kalfsvlees
tonijnmayonaise, kappertjes, ansjovis

of

Scampi’s van de Chef
met look



Mosselen op Philippiense wijze (natuur)
gekookte Zeeuwse mosselen
(Dit is ook mogelijk met een van onze heerlijke sauzen of bereidingen voor een suppl. +3.50)

of

Tournedos in eigen braadjus suppl. + € 4.00
aardappelgratin en seizoen groenten

of

Zalmfilet met dillesaus
op de huid gebakken, wortel, courgetten



Coupe verse aardbeien
roomijs, slagroom

of

Crème Brûlée
afgebrand met een krokant suikerlaagje

of

Dame Blanche
met warme Callebaut chocoladesaus en slagroom

€ 54,50 p.p.

Van dit menu kan niet worden afgeweken