Keuze menu
Luxe garnalencocktail
Hollandse garnalen met een huisgemaakte cocktailsaus
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
Geserveerd met pijnboompitten rucola en zongedroogde tomaat
of
Gamba’s in de look
Geserveerd met een frisse salade
of
Soep van de dag
Een variërende verse soep
••••••
Mosselen op Philippiense wijze (natuur)
Gekookte Zeeuwse mosselen
of
Varkenshaas met champignonroomsaus
Geserveerd met verse seizoen groente
of
Gebakken scampi’s
Met een romige Diaboliquesaus
of
Tournedos in de braadjus
Geserveerd met verse seizoensgroenten suppl. + € 4.00
••••••
Dame blanche
Met warme Callebaut chocoladesaus
of
Coupe Amareno
Roomijs met warme kersen en slagroom
of
Callebaut chocolademousse
Met donkere chocolademousse en een witte chocolade crumble
of
Crème brûlée
Afgebrand met een krokant suiker laagje
€ 52,50 p.p.
Van dit menu kan niet worden afgeweken