Nieuws

Wij zijn blij U weer op de hoogte te mogen brengen van de officiële start van het Zeeuwse Mosselseizoen vanaf woensdag 29 juni ’22 de kwaliteit is veelbelovend en we zien uit naar een goed Mosselseizoen

Dan serveren wij U weer met een glimlach de bekende Zeeuwse bodemcultuur Mosselen van alleen de beste kwaliteit en natuurlijk “ á volonté “ !

In verband met de Belgische Feestdagen zijn wij doorlopend twee donderdagen extra open op:

Donderdag 14 juli doorlopend open

Donderdag 21 juli doorlopend open

Graag tijdig reserveren

Wij kijken uit naar Uw komst

Leo & Andrea en ons gehele Team

 

 

Keuze menu


Luxe garnalencocktail
Hollandse garnalen met een huisgemaakte cocktailsaus
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
Geserveerd met pijnboompitten rucola en zongedroogde tomaat
of
Gamba’s in de look
Geserveerd met een frisse salade

of
Soep van de dag
Een variërende verse soep

••••••

Mosselen op Philippiense wijze (natuur)
Gekookte Zeeuwse mosselen

of
Varkenshaas met peper roomsaus
Geserveerd met verse seizoen groente

of
Gebakken scampi’s
Met een romige Diaboliquesaus
of
Tournedos in de braadjus
Geserveerd met verse seizoensgroenten suppl. + € 4.00

••••••


Dame blanche
Met warme Callebaut chocoladesaus

of
Zeeuws dessert
Typische Zeeuwse lekkernijen

of
Callebaut chocolademousse
Met donkere chocolademousse en een witte chocolade crumble

of
Crème brûlée
Afgebrand met een krokant suiker laagje 

€ 49,50 p.p.

 

Van dit menu kan niet worden afgeweken